Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz, Trabzonspor karşısında gol peşinde ... - Milli futbolcu, eski takımı trabzonsporla anlaştı.

Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz, Trabzonspor karşısında gol peşinde ... - Milli futbolcu, eski takımı trabzonsporla anlaştı.. Trabzonspor burak yılmaz transferinde ne durumda? Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı.

Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Transfer sezonunun ilk başlarında adı beşiktaş ile anılan galatasaray'ın eski futbolcusu burak yılmaz, bu senenin iddialı ekiplerinden trabzonspor ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da.

Burak Yılmaz Trabzonspor'a ihtar çekti - Futbol Spor Haberleri
Burak Yılmaz Trabzonspor'a ihtar çekti - Futbol Spor Haberleri from i.pstimaj.com
Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Milli futbolcu, eski takımı trabzonsporla anlaştı. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Burak yılmaz, herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor dedi. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor kulübü başkanı muharrrem usta, burak yılmaz'ın menajeriyle bir araya geldi. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Trabzonspor, eski gol kralı burak yılmaz'a kavuşuyor. Trabzonspor'un burak yılmaz transferini bugün yada yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu! Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı. Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı. Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. Öte yandan burak yılmaz, hem ülkeme hem de trabzonspor formasına geri dönüyorum. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı.

Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c.

Burak Yılmaz: "Bugünlere Trabzonspor sayesinde geldim ...
Burak Yılmaz: "Bugünlere Trabzonspor sayesinde geldim ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı. Trabzonspor, burak yılmaz transferini kap bildirdikten sonra, burak yılmaz'ın taraftara seslendiği videoyu yayınladı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı.

Burak yılmaz, beijing guoan formasıyla çıktığı 28 resmi mücadelede 19 gol atma başarısı göstermişti.

Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Trabzonspor'un burak yılmaz transferini bugün yada yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor burak yılmaz transferinde ne durumda? Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Burak yılmaz'a da 1 milyon 72 bin 500 avro ödeme yapılmıştır. Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da.

Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Trabzonspor kulübü başkanı muharrrem usta, burak yılmaz'ın menajeriyle bir araya geldi. Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken;

Beşiktaş, Burak Yılmaz İçin Trabzonspor'a 8 Futbolcu ...
Beşiktaş, Burak Yılmaz İçin Trabzonspor'a 8 Futbolcu ... from foto.sondakika.com
Beijing guoan, oyuncuya veda mesajı yayınladı. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın konyaspor maçında attığı 2 golün ardından spor yorumcusu mehmet demirkol değerlendirmelerde bulundu. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı. Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Türkiye'ye dönüş yapan milli futbolcu, eski takımı trabzonspor ile anlaşmaya vardı. Burak yilmaz trabzonspor ile burak yilmaz oldu. Öte yandan burak yılmaz, hem ülkeme hem de trabzonspor formasına geri dönüyorum.

Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu.

Burak yılmaz, beijing guoan formasıyla çıktığı 28 resmi mücadelede 19 gol atma başarısı göstermişti. Burak yılmaz, beijing guoan ile sözleşmesini feshetti. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Trabzonspor'da burak yılmaz'ın konyaspor maçında attığı 2 golün ardından spor yorumcusu mehmet demirkol değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor kulübü başkanı muharrrem usta, burak yılmaz'ın menajeriyle bir araya geldi. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Burak yılmaz'a da 1 milyon 72 bin 500 avro ödeme yapılmıştır. 31 yaşındaki golcü futbolcunun kısa zaman içinde trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Trabzonspor kulübü, futbolcu burak yılmaz'ın alacakları için yasal girişim başlatmasına ilişkin açıklama yaptı. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı burak yılmaz. Burak yılmaz, beijing guoan formasıyla çıktığı 28 resmi mücadelede 19 gol atma başarısı göstermişti.

Posting Komentar

0 Komentar